2 / 4

Heritage se concentreaza pe spectacolul gustului

Sub semnatura lui Juan Amador si a echipei sale, restaurantul Heritage, care se va deschide in aprilie, propune meniuri care imbina si recompun trei arii gastronomice de referinta ale lumii: bucataria traditionala spaniola - savuroasa si plina de culoare si arome solare, bucataria germana - riguroasa si consistenta - si bucataria franceza - creativa si surprinzatoare, considerata de Amador "mama tuturor bucatariilor".

Prima propunere de meniu pe care o face pasionatilor de gastronomie din Bucuresti a fost conceputa in trei variante: classic, evolution si vegetarian. Fiecare dintre aceste variante va include creatii marca Amador care se vor succeda in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile consumatorului in toate registrele – gustativ, olfactiv si vizual. Impresia finala, in viziunea lui Juan Amador, trebuie sa fie gustul perfect care se imprima in memoria senzoriala a consumatorului.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri