O lume foarte colorata...ceea ce nu este ceva iesit din comun pentru o companie din industria comunicarii. Ceea ce iese in evidenta este schimbarea foarte mare a actualului sediu al Lowe Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, fata de cel precedent. Daca inainte spatiul era unul glamour si, mai degraba, serios, acum predomina contemporanul si imaginile inspirate de povestile cu Micul Print si Alice in Tara Minunilor

Lowe Romania ocupa o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati, desfasurata pe patru etaje, intr-o cladire de birouri de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, din apropiere de Piata Victoriei. Din aceasta suprafata, in jur de 250 de metri sunt terase suspendate.

Grupul, pentru care lucreaza 220 de oameni, se afla aici din mai 2015, acesta fiind al patrulea birou din istoria de 22 de ani a grupului Lowe Romania, dupa cele din strazile Luterana, Radu Voda si Ceasornicului.

Designul birourilor Lowe Romania a fost realizat de compania de arhitectura Manole Zece. „Suntem mai aproape de centrul orasului, dar la fel de aproape de centrul de business al Bucurestiului, exact cum eram si in vechiul birou din Ceasornicului. De asemenea este un birou unde accesul cu mijloacele de transport in comun este foarte facil. Spatiul in sine este mult mai mare, mai aerisit si cu foarte multa lumina naturala. Si nu in ultimul rand, avem 250 de mp de terase suspendate, perfecte pentru un mic dejun tarziu, pranz, cina timpurie sau petreceri ad-hoc. Un alt avantaj este reprezentat de infrastructura tehnica, internet de mare viteza, atat prin retea fixa cat si wireless, find disponibil in orice colt”, spune Anca Pauna, director comercial al grupului Lowe, despre alegerea acestui spatiu pentru birou.

Birourile sunt colorate, cu un design minimalist, accente scandinave si inspirate din povestile lui Alice in Tara Minunilor si ale Micului Print.

Oamenii care lucreaza in cadrul grupului au acces gratuit la sala de fitness si sauna, iar pentru mese pot folosi cafeteria proprie sau restaurantele ori fast-food-urile din zona si din cladire. Cafetaria este un spatiu multifunctional in care angajatii pot lua masa sau se pot organiza intalniri de business, evenimente de presa sau petreceri.

Biroul Lowe dispune de 12 sali de sedinta, de dimensiuni diverse, unele fiind pentru intalniri bilaterale, altele pentru sesiuni de brainstorming sau conferinte de presa. „Vara, insa, toate sedintele se tin pe terase”, afirma reprezentanta Lowe.

Unul din avantajele actualului birou fata de cel din Ceasornicului din apropiere de Parcul Herastrau este apropierea fata de mijloacele de transport in comun. „Incurajam colegii sa foloseasca aceste metode pentru a ajunge la birou. De asemenea, am pregatit o zona speciala pentru biciclistii din grup, un loc unde acestia isi pot parca pinioanele putere. Avem rezervate in parcarea cladirii si locuri pentru colegi, pentru clienti si partenerii nostri care ne viziteaza", spune Anca Pauna.

Biroul CEO-ulu se afla pe acelasi etaj cu agentia de creatie Lowe si cea digitala – SeniorHyper.

„Cateva din obiectele care il reprezinta sunt fotografiile cu echipele agentiilor din cadrul grupului. Biroul este unul deschis, fiind separat de spatiul open space printr-un perete de sticla care ofera un contact permanent intre CEO si oameni”, explica Pauna.

Grupul Lowe este format din agentiile Lowe&Partners (creatie), Initiative (media), BPN (media), Golin (relatii publice), Seniorhyper (digital), Mobile Works (mobile) si Medic One (comunicare medicala).

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri