Vodafone Shared Services Romania, divizia de servicii a unuia dintre cei mai mari operatori de telefonie prezenti pe piata din Romania, a inaugurat recent un nou centru de profil in fostul centru comercial City Mall din cartierul Berceni, spatiu in care vor lucra pana la finalul anului peste 500 de angajati, responsabili sa gestioneze de aici operatiunile gigantului telecom de pe mai multe piete cheie din Europa.

Din noul spatiu, intins pe o suprafata de 4.300 mp, ce reprezinta intreg etajul trei al fostului centru comercial din Bucuresti, cei peste 500 de angajati ai companiei vor gestiona si dezvolta aplicatii, vor oferi servicii de cloud si hosting, dar si operatiuni de service – desk pentru activitatile grupului Vodafone din Marea Britanie, Italia, Spania, Germania, Ungaria sau Olanda.

La nivel local, departamentul VSS al grupului Vodafone numara in prezent circa 800 de angajati, urmand ca pana la finalul anului, pe fondul angajarii de noi colegi in cadrul proiectului recent inaugurat, numarul acestora sa depaseasca 1.000 de angajati.

Cladirea in care departamentul VSS Romania isi desfasoara activitatea este un “imobil verde”, certificat LEED si dispune, printre altele, de doua zone de cafenea, patru spatii de relaxare cu o sala de jocuri si entertainment, 15 sali de conferinta, precum si patru sali de training, patru sali de interviu sau vestiare si dusuri pentru biciclisti.

In ceea ce priveste echiparea si dotarile birourilor City Offices ale grupului Vodafone, acestea dispun, printre altele de sali de sedinta cu WiFi si sisteme de video-conferinta, masa fusssball, console jocuri, tenis de masa sau scaune de masaj.

Vodafone Shared Services (VSS), centrul de servicii al operatorului de telefonie mobila, este o entitate separata de activitatea Vodafone Romania. La nivel local, Vodafone detine circa 3.000 de angajati, in timp ce VSS va numara pana la finalul anului mai mult de 1.000 de salariati in cele doua centre pe care le detine – unul in zona Avrig din Capitala si cel de-al doilea, in zona Eroii Revolutiei – pe locului fostului centru comercial City Mall.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila si servicii de internet la nivel local, o piata extrem de disputata, cu o concurenta puternica venita din partea grupurilor Telekom (Germania) sau Orange (Franta), dar si a RDS-RDS sau UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri