Pentru Gabriel Gidea, director de dezvoltare in cadrul producatorului de memorii Kingston Technology in Romania si Bulgaria, designul unui smartphone este cel mai importanta caracteristica, de care tine mereu cont cand achizitioneaza un produs electronic.
“La un smartphone, design-ul este cel mai important. Cred ca un telefon inteligent ar trebui sa aiba o greutate redusa, sa fie usor de manuit si de purtat in buzunar, dar in acelasi timp sa fie rezistent, astfel incat sa nu apara daune la prima scapare. Durata de viata a bateriei este, de asemenea, foarte importanta. Totodata, pe un astfel de dispozitiv nu as da mai mult de 500 de euro”, sustine managerul.

In prezent, Gidea foloseste un iPhone, despre care spune ca este relativ rapid si usor de folosit pentru conversatiile zilnice si acces la mail. Mai mult decat atat are instalate si cateva aplicatii pentru iPhone care ii inlesnesc comunicarea si zice ca nu a fost niciodata, pana acum, dezamagit de vreun gadget.

“Pot sa spun ca nu am fost niciodata dezamagit de un gadget. Cred ca intotdeauna stiu la ce sa ma astept de la un dispozitiv si cum sa il folosesc pe termen lung, astfel ca nu ma ia prin surprindere daca se strica”, spune pentru wall-street.ro – Gabriel Gidea.

Atunci cand gaseste timp liber, directorul de dezvoltare al Kingston Romania, rasfoieste paginile publicatilor locale si internationale, printre preferatele sale fiind Reuters sau DigiTimes.

“Aloc nu mai mult de 2 ore pe zi navigarii pe internet. Cel mai mult timp il petrec pentru stiri sau informatii pe diferite subiecte care ma intereseaza”, a precizat Gidea.

Totodata, managerul Kingston spune ca retelele de socializare au un rol foarte important in realitatea digitala de astazi.

“Comunicarea e foarte importanta pentru mine si am vrut sa fiu la curent cu noutatile pe care le poate aduce social media, ca instrument de comunicare. Desigur, am fost influentat si de prietenii mei care aveau deja cont. Mi-am deschis o pagina de Facebook in urma cu doi ani, dar pot sa spun ca nu stau atat de mult incat sa il intretin foarte bine”, a mai declarat Gabriel Gidea.

Directorul pentru dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria s-a alaturat echipei Kingston Technology in anul 2012, iar anterior a detinut functia de Product Manager in cadrul RHS Company.

Kingston Technology este unul din cei mai mari producatori independenti de memorii pentru echipamente de calcul din lume.

PROFIL IT este o sectiune in care managerii pasionati de gadgeturi si tehnologie impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT. Cititi aici mai multe intervuri din rubrica PROFIL IT.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Profil IT »



Setari Cookie-uri