Segmentul de comert online creste semnificativ mai rapid decat consumul la nivel de PIB. In continuare insa, sectorul eCommerce din Romania este mult mai putin dezvoltat decat alte piete din Europa, considera Marius Ghenea, antreprenor si advisor al fondului de investitii 3TS Capital Partners, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Marius Ghenea va fi speaker la ecomTEAM 2015, in data de 1-2 aprilie, la Brasov. Aici vei putea sa discuti cu Marius Ghenea pe marginea mai multor subiecte legate de eCommerce.

Din punct de vedere al investitorilor financiari, Marius Ghenea considera ca eCommerce-ul este o tinta foarte interesanta, datorita scalabilitatii business-urilor. De obicei, un investitor in capital de risc se uita la afaceri cu potential ridicat de crestere – “si aici avem doua tipuri de potential de crestere, suprapuse cumva. Pe de o parte, scalabilitatea pe piata romaneasca in sine, unde eCommerce-ul reprezinta 2% din total retail, deci potentialul este foarte mare. Peste acest potential de crestere se suprapune si faptul ca, evident, comertul online are mult mai putine granite geografice”, considera investitorul.

Urmareste dezbaterea integrala despre tendintele din e-commerce in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360.


Broadcast live streaming video on Ustream

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri