30 August 2011

Top Prima Pagina - Cele mai importante subiecte din ziare



Vedeti care sunt cele mai importante subiecte abordate de ziarele de astazi.

Adevarul

O cladire evaluata la sase milioane de euro si fonduri de 100.000 de euro, au incaput pe mana unui pretins revolutionar, membru PSD si presedinte al unei fundatii prin care isi asigura luxul.

Nicolae Mavrodin, revolutionarul care a lesinat teatral la Ziua Marinei, in bratele lui Miron Cozma, traieste in lux tocand averea „mostenita” de la UTC, scrie Adevarul.

Evenimentul Zilei

Crin Antonescu baga piciorul in usa doctorului Sorin Oprescu, scrie Evenimentul Zilei.

Sustinerea lui Sorin Oprescu drept candidat la un nou mandat pentru Primaria Capitalei se dovedeste a fi o nuca tare pentru USL. Intre PSD si PNL au aparut deja disensiuni cu privire la statutul politic al candidatului Sorin Oprescu. Dilema USL este urmatoarea: Doctorul va fi un candidat independent sustinut de USL sau va fi candidat sub sigla USL?

Social-democratii, fostii colegi de partid ai Doctorului, sunt dispusi sa-i tolereze in continuare edilului jocul de-a independentul. Crin Antonescu solicita insa imperativ asumarea posturii de candidat al USL, miscare ce i-ar cauza prejudicii de imagine actualului primar al Capitalei.

Curierul National

Cum s-ar putea face o firma in trei zile?

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) propune imbunatatirea si simplificarea procedurii de infiintare a societatilor comerciale prin reducerea duratei la trei zile in loc de 10 zile, scrie Curierul National.

Astfel, asigurarea depunerii on-line a cererii de inregistrare si a inscrisurilor/declaratiilor, pe baza de formulare tipizate pentru toate documentele, se va face in doua etape. Pentru rezervarea denumirii termenul de raspuns, va fi de o zi lucratoare de la data primirii cererii, iar pentru inregistrare, in termen de doua zile lucratoare de inmatriculare de la data primirii cererii pentru eliberarea certificatului. Transmiterea ulterioara a inscrisurilor originale din dosar la ridicarea certificatului in original se va face la ghiseu sau prin posta.




Citeste si