Atunci cand vreti sa va cumparati un utilaj, prima sursa la care apelati este internetul. Mai exact, site-urile specializate in utilaje, cu anunturi de vanzare-cumparare. Problema este ca pe aceste site-uri sunt, in acest moment, peste 270.000 de oferte. Iar in fiecare zi sunt adaugate peste 750 de anunturi.

Prin urmare, este mai mult decat dificil sa gasiti echipamentul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Si, chiar daca ati identificat un utilaj care pare sa fie „alesul”, o sa fie si mai greu sa obtineti toate informatiile de care aveti nevoie, ca sa nu mai vorbim de etapa de negociere si procesul de achizitie propriu-zisa! In medie un client interesat in achizitia unui utilaj petrece peste o ora pe zi timp de 30 de zile, peste 30 de ore sunt pierdute pentru a gasi utilajul potrivit. Aici se adauga verificarea utilajului, peste 10 ore se pierd in acest proces.

Cum ar fi sa puteti alege pretul pe care sunteti dispus sa il platiti si sa cunoasteti in detaliu utilajul ofertat? De la o galerie de poze stufoasa, la clipuri video cu produsul respectiv, pana la siguranta ca inspectia tehnica este facuta. Licitatia Colosus este raspunsul la toate acestea!

COLOSUS este prima licitatie ONLive din Romania si cea mai eficienta metoda de a vinde si de achizitiona utilaje si camioane second hand.

Iata ce inseamna Licitatia COLOSUS, in cateva cuvinte:

Citeste si:
Google ar putea crea conturi pentru copii cu varste sub 13 ani
Google ar putea crea conturi...

Oportunitati unice: puteti sa alegeti dintr-o gama variata de utilaje, camioane, barci si avioane scoase la licitatie

Utilaje fara un pret minim rezervat: licitati produse cu pretul de pornire 0 (zero) si aveti astfel garantia unei achizitii la cel mai bun pret

Informatii complete: fiecare utilaj licitat este prezentat in detaliu, cu detalii clare si relevante, specificatii tehnice, poze si video-uri

Consultanta de specialitate: specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice nelamurire ati avea si va ofera consultanta in alegerea utilajului cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra

Citeste si:
Banca Transilvania a atras peste 1.000 de firme nou infiintate cu...
Banca Transilvania a atras...

Siguranta achizitiei: fiecare utilaj licitat vine la pachet cu rapoarte tehnice de inspectie detaliate

Fara riscuri: daca nu va achizitionati utilajul dorit, primiti inapoi integral suma platita pentru participarea la licitatie

Networking: odata cu participarea la licitatie, deveniti membru al comunitatii care reuneste cei mai importanti dealeri si proprietari de utilaje

Simplu si confortabil: orice utilaj, camion, barca sau avion este la doar un click distanta, fara sa fie nevoie sa iesiti din casa sau de la birou

Eficienta si rapiditate: eliminam bariera distantei si a birocratiei care vine la pachet cu achizitia unui utilaj

● Veti participa la o batalie veritabila a ofertelor si veti simti gustul dulce al victoriei

Crează un Cont Gratuit Acum!

Acceseaza platforma www.colosusauction.com, gaseste utilajul de care esti interesat si creaza un cont simplu si foarte rapid.

Care sunt pasii pentru a Licita

● Iti creezi un cont gratuit pe platforma ONLive de licitatii COLOSUS.

● Iti activezi contul pentru a avea dreptul sa licitezi.

● Pentru ca sa ai dreptul sa licitezi la o anumita licitatie, este nevoie sa platesti o garantie de participare ca sa iti activezi contul. Dupa confirmarea platii garantiei de participare, contul tau va fi activat in cel mai scurt timp si veti primi un mail de confirmare.

● In caz ca nu vei achizitiona nimic, iti vei primi in 3 zile banii inapoi dupa licitatie. Daca vei achizitiona ceva, aceasta garantie de participare se va considera ca si avans.

● Dupa activarea contului, vei putea accesa platforma online COLOSUS si vei putea incepe sa licitezi pentru loturile care ti-au starnit interesul.

● In ziua urmatoare licitatiei, vei primi factura pe email pentru bunurile utilajele achizitionate la licitatie. Vei primi factura loturilor adjudecate, insotita de detaliile de plata.

● Organizezi transportul

● Te bucuri de bunul achizitionat si cand nu mai ai nevoie de el poti sa-l revinzi tot prin licitatia COLOSUS.

Crează un Cont Gratuit Acum!

Dupa crearea contului vei primi un email cu urmatorii pasi in cadrul licitatie!


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Agricultura »Citeste si
Cum va monetiza Life is Hard cel mai nou proiect, platfoma 24Auction