În perioada imediat următoare, Ministerul Agriculturii va găzdui, în curtea instituției, un Târg de Mărțișor cu acces liber pentru toți cei interesați.

Astfel, în curtea MADR, va avea loc, începând cu ziua de vineri, 25 februarie și până marți, 1 martie 2022, o expoziție cu vânzare de flori, mărțișoare și produse agroalimentare românești, se arată în comunicatul transmis de instituție.

Spre deosebire de târgurile organizate până acum în curtea MADR, de data aceasta vizitatorii vor putea găsi pe lângă produse agroalimentare, flori și mărțișoare artizanale cu motive tradiționale din satul românesc.

Astfel, reprezentanții Asociației „Moara de hârtie” vor expune mărțișoare literare din hârtie reciclată, denumite „cărțișoare”, precum și broșe de ceramică.

Cei care sunt în căutare de mărțișoare handmade se pot opri la standul Asociației Down Plus București, unde le vor putea găsi confecționate chiar de membrii asociației. Înființată în anul 2014, aceasta își propune să sprijine persoanele ce suferă de sindromul Langdon-Down, prin implicarea acestora în diverse activități sociale și culturale.

Sursa foto: Ministerul Agriculturii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri