Agricultura nu este un domeniu depășit. Cu noi tehnologii la îndemână, cu investiți bine făcute pot fi obținute culturi profitabile. În România și tinerii au început să simtă gustul profitabilității în acest domeniu. Cu ceva programe de finanțare de la stat sau cu o seră sau solar ridicate cu investiții accesibile pot pune pe roate mici afaceri.

Pentru toți aceștia online-ul vine cu sprijin, în sensul în care sunt ușor de găsit astfel de produse, echipamente, accesorii pentru cei care dețin sere sau un solar.

Fie că sunt agricultori de meserie sau au o grădină proprie, în ambele cazuri toți îți doresc cu siguranță ca recoltele să se dezvolte corect și complet. Schimbările bruște de vreme și fenomenele meteo extreme pot afecta foarte mult cultura. Din acest motiv, trebuie protejate cu ajutorul unor sere sau solarii. Păstrați în siguranță tot sezonul fructele și legumele plantate și nu mai depindeți total de mila naturii!

Online sunt la dispoziție o gamă largă de produse pentru plantarea și protejarea plantelor. Pot fi comandate astfel atât clipsuri folie solar, cât și semințe pentru legume. Clipsurile se folosesc pentru fixarea foliei de solar sau de partea metalică a acestuia. După ce a fost construit, aceste accesorii sunt absolut necesare.

Magazinele online nu se opresc la atât, ci își completează gama de produse și cu cele fitosanitare și dispun de o varietate de accesorii și soluții pentru agricultori. Aveți ocazia de a comanda îngrășăminte și pesticide, pentru ca plantele să crească armonios și să fie protejate de factorii externi dăunători. Pe lângă aceste produse, pot fi solicitate și utilaje agricole dacă dispuneți de un teren mare ce trebuie lucrat.

Construiți o seră sau un solar pentru legumele, florile și fructele plantate!

În această categorie se încadrează mai multe accesorii pe care trebuie să le folosiți. Online-ul și magazinele de nișă oferă clienților posibilitatea de a comanda online folie profesionala pentru acoperire sere si solarii care este triplu stratificată, cu o grosime de 180 de microni și cu o durată de viață de 5-7 ani în condițiile din țara noastră. În unele eshop-uri clienții pot primi și consiliere și asistență telefonică.

În categoria de echipamente pentru sere și solarii mai sunt la dispoziție folii microporoase tip AGRIL, țevi zincate, sisteme de irigare prin picurare, accesorii și filtre, ață pentru pălisat, plasă de umbrire, cât și alte accesorii pentru sere și solarii. Modul lor de utilizare este foarte simplu, iar dacă întâmpinați dificultăți puteți contacta echipa. Magazinele de nișă de regulă sunt deținute de echipe de horticultori cu experiență, așadar cu siguranță veți găsi ajutorul solicitat.

Comandați online semințe pentru legume și alte produse pentru protecția plantelor!

Dacă v-ați decis să începeți plantarea, o puteți face cu ajutorul semințelor pentru legume. Pe site aveți la dispoziție mai multe produse de acest tip, care includ tot necesarul pentru un stil de viață sănătos. Consumul propriei recolte este cu siguranță unul mai sănătos decât în cazul consumului din comerț.

Comandați online semințele de care aveți nevoie, cât și alte produse!

După ce acestea au crescut, puteți apela la pesticidele pentru protecția plantelor. Aveți la dispoziție insecto-acaricide, fungicide, erbicide și instalații de erbicidat. Pe site-uri diverse veți găsi și o gamă largă de îngrășăminte precum agronutrienți, îngrășăminte chimice solide, îngrășăminte lichide și cu eliberare lentă.

Mai aveți la dispoziție și o gamă largă de tăvi, alveole, ghivece pentru răsaduri de legume, flori și plante ornamentale. În cazul în care nu știți cum să le administrați plantelor soluțiile respective, puteți solicita ajutor consultanților. Nu uitați că dacă nu sunt administrate corect pot arde plantele.

Cu produsele potrivite, corect utilizate, culturile au toate șansele să fie timpuriu dezvoltate, profitabile de asemenea.

Sursa foto: nuoricum.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri