Agri Trade Summit, eveniment dedicat tuturor categoriilor de jucători de pe piața agricolă locală și internațională, organizat de AgriColumn și Godmother, va avea loc anul acesta pe 22 februarie, în Hala Laminor din București.

Cu o investiție totală de peste 90.000 euro, organizatorii mizează la cea de-a doua ediție pe un public ce va depăși 1000 de persoane, peste 30 de companii, organisme și asociații locale și internaționale, din care peste 20 business-uri de profil expozante.
Gândit ca un accelerator de Agribusiness, evenimentul combină în aceeași zi sesiuni de prezentări și paneluri cu o amplă zonă de expoziție și include, începând din acest an, și o serie de workshop-uri aplicate, organizate în paralel, pe o a doua scenă.
Teme actuale, potentiale solutii și cu impact major în Agribusiness vor fi dezbătute printr-un dialog complex între analiști reputați, autorități de prim rang și jucători majori din piața agricolă locală și internațională - fermieri, traderi, procesatori și distribuitori de top.
Anul trecut, Agri Trade Summit a atras peste 600 de participanți, din 14 țări, care au fost expuși la 1 zi intensivă de eveniment, într-un spațiu cu 17 branduri expozante, 40 de sponsori și parteneri.
”Fermierii români, Traderii români, Procesatorii români sunt actori extrem de importanți în componența Agribusiness-ului local, dar și regional. Faptul că se reunesc în această atmosferă de nivel înalt, generează Business.
Cunoașterea și Explorarea sunt parte integrantă a procesului de Business, iar tocmai acest lucru se întamplă la Agri Trade Summit.
Fermieri, Traderi, Procesatori, Logistica și Finanțarea sunt Stâlpii Agribusiness-ului în acest macrosistem. România, credem sau nu, este un actor de prim rang la nivel regional și potențează de asemenea piața globală” a declarat Cezar Gheorghe, Analist, Expert în comerțul cu cereale și Fondator AGRIColumn.
Dintre autoritățile de prim rang ce vor adresa mesaje de recunoaștere a României în calitatea sa de producător și exportator regional și cu accente globale enumerăm:
Mircea GEOANA, Secretar General adjunct NATO
Janusz WOJCIECHOWSKI, Comisarul European pentru Agricultură din partea Comisiei Europene
Norbert LINS, Președintele Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European

În ceea ce privește prezentările și workshop-urile care vor adresa cele mai noi tendințe, provocări și bune practici în domeniul Agribusiness, acestea vor fi susținute anul acesta de invitați internaționali precum:
Alexander BOBYLOV - Agricultural products and business development manager Euronext
Jaime Nolan MIRALLES - SVP Clearing & Execution EMEA Ags & Biofuels StoneX
Franck LOSCHI, Director Comercial Cal-Lorraine, Franța
Philippe STRABACH, Fermier - Loterr' Ferme și Vice Președinte - Cal-Lorraine, Franța.
Printre vorbitorii români care își vor aduce contribuția la eveniment se numără:
Jean IONESCU, Country Leader Romania si Republica Moldova
Roxana GAMAN, Country Manager Sugar Beet Romania
Sorin BELU, Manager Comercial în cadrul Ameropa Grains SA si Gheorghe TURCU Senior Trader
Andra PARVAN, Director General Agrinvest Credit IFN și Daniel FLORESCU, CEO Agrinvest
Radu-Vasile OLTEAN, Head of Trading – EASTGrain
Sorin VALEANU, Regional Manager CEE Deutsche Leasing
Ana SAMUILĂ, Head of Agribusiness & Food BCR.
Aceștia vor aborda teme precum: liantul dintre fermieri și consumatori, soluțiile de finanțare pentru Agribusiness și studii de caz relevante din industrie sau partenerii de încredere ai fermierilor români.

Agri Trade Summit are alaturi, în calitate de parteneri, Corteva Agriscience™ (Gold), KWS (Gold), Ameropa (Silver), Agrinvest și Agrinvest Credit (Silver), AlDahra (Silver ),COMVEX (Silver), East Grain (Silver), UBM (Silver), Morami (Silver), Deutsche Leasing (Silver), Mewi (Silver), Roca Investment (Silver), BCR (Silver) precum și trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver), Bunge (Silver) și Cargill (Silver). În plus, LAPAR, UNCSV, FAPPR si Clubul Fermierilor Români - unele dintre cele mai mari asociații de fermieri din România susțin Agri Trade Summit, în calitate de organizații partenere.

Evenimentul este sprijinit în calitate de parteneri media de către: AGRO TV , Gazeta de Agricultură, Revista Fermierului, România Agricolă, Business Press Agricol, Cotidianul Agricol, 9am.ro, wall-street.ro, retail.ro și New Money, Retail.ro, Agri Media, Start#Up, Miller Magazine precum și de media TRUST în calitate de partener de monitorizare.
Biletele de participare la Agri Trade Summit s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate prin intermediul site-ului dedicat https://agritradesummit.ro/bilete/ iar biletele achiziționate prin intermediul asociațiilor de fermieri beneficiază de un preț special cu discount. Site-ul Agri Trade Summit include de asemenea și un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe detalii sau doresc să se alăture evenimentului în calitate de expozanți sau parteneri.
Până în acest moment, au fost deja achiziționate și rezervate 200 de bilete de participare la Agri Trade Summit , de către companii locale și internaționale care urmează să participe, inclusiv ca expozanți, în cadrul conferinței.
Despre AGRI Column
AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe și complete în Romania și în țările riverane Dunării, iar raportul de piață AGRIColumn este o inițiativă unică în Agribusiness-ul românesc. Prin numerele publicate săptămânal analizăm piața la nivel local, regional și global pentru principalele mărfuri (grâu, porumb, semințe de floarea-soarelui, semințe de rapiță, boabe de soia etc.), facem previziuni pe termen mediu și scurt și oferim informații în exclusivitate despre statusul real al pieței din România.
Raportul AGRIColumn este folosit ca instrument de lucru de companii din România, Serbia, Ungaria, Bulgaria și Turcia și utilizat ca mediu de informare corectă de către Guvernul României, instituția Prezidențială și de către Ministerul Agriculturii. În plus, AGRIColumn este citat adesea de către Reuters, Bloomberg, Financial Times, iar cifrele sale sunt confirmate prin rapoartele USDA.
AGRIColumn este generator de soluții în Fermele din România, un mediu educativ ce transfera know-how către entități juridice prin programe complexe de instruire în Agribusiness și un generator de procese de învățare pentru noile generații de fermieri în cadrul programelor Tineri Lideri in Agricultura și Antreprenor 4.0, susținute de către Clubul Fermierilor Români.

Despre Godmother
We are brand experience artisans.
Godmother înseamnă pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiențe de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde între brand și consumator. Ne propunem să inspirăm audiențele prin campanii (evenimente, activări in-store sau digitale) care oferă valoare, sunt relevante și de impact atât pentru consumator cât și pentru brand.

Godmother este o agenție de publicitate cu 24 de ani de experiență, peste 1000 de evenimente implementate și o echipă de profesioniști seniori pentru care implementarea impecabilă, inovarea și perfecționarea constantă reprezintă standardul.

Godmother are o experiență relevantă în domeniul Agribusiness, atât din perspectiva organizării de evenimente și de campanii de comunicare pentru jucători de top din domeniul agriculturii, cât și în calitate de organizator de evenimente dedicate industriei, cel mai recent dintre acestea fiind VirtualAgro, cel mai mare târg virtual de agricultură din România, care a avut loc la finalul lunii mai 2021.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri