22 Septembrie 2011

Ce vanzari estimeaza pentru 2011 importatorul Bentley si Porsche in Romania



Reprezentantii Porsche Romania, importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Bentley, Seat, Skoda si Porsche, se asteapta in acest an la vanzari de aproximativ 22.500 de masini, cu 6,5% mai multe fata de 2010.

"Anul trecut am vandut 21.116 masini, iar anul acesta vom livra 22.500 de unitati. In prezent, cota de piata a marcilor pe care le reprezentam este de 21,5%, in conditiile in primele opt luni ale anului trecut era de 17,5%. Astfel, toate marcile, afara de Seat, au crescut fata de anul trecut. Seat este o marca ce face fata mai greu actualelor conditii de piata", a declarat directorul general al Porsche Romania Brent Valmar, scrie Mediafax.

El a spus ca modelul cu cele mai importante vanzari din cadrul grupului este Skoda Octavia, urmat de Volkswagen Golf si Volkswagen Polo.

Reprezentantul Porsche Romania a adaugat ca, la nivelul subsidiarei, a fost adoptata o noua strategie de marketing, care consta in extinderea garantiei pana la doi ani a marcilor grupului.

"Segmentul after sales este foarte important pentru noi, domeniu in care am investit mult. Am decis extinderea treptata a garantiei cu doi ani a marcilor pe care le distribuim si vom incepe cu Volkswagen. Este o intiativa Porsche Romania, nu a grupului", a spus Valmar.

Porsche Romania, subsidiara celui mai important distribuitor auto din Europa, si-a inceput activitatea in 1997, iar in prezent este importatorul marcilor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, Bentley, Seat, Skoda si Porsche.



Citeste si