Sixt Rent a Car estimeaza ca finalul de an va aduce o crestere de 15% a comenzilor pentru inchirierile de masini, circa 80% fiind clienti straini care vin in Romania pe perioada sarbatorilor pentru a calatori catre statiunile de iarna.
„In mod natural piata de rent-a-car vede o efervescenta in perioada sarbatorilor, cand exista o predispozitie si o necesitate pentru deplasare. Daca anul trecut cifrele au fost mult peste asteptari, in acest an urmarim o crestere de circa 15% pe acest segment. Pentru intervalul 19 decembrie – 4 ianuarie estimam ca vom avea mai mult de 300 de automobile rezervate”, a declarat Dudy Perry, CEO New Kopel.

Cea mai mare parte a clientilor, in procentaj de mai mult de 75% dintre acestia inchiriaza de obicei automobile pe o perioada medie de 5 zile.

Compania a crescut in acest an numarul automobilelor din flota de inchirieri cu 25%, la 500 de automobile. Pe plan local Sixt Rent a Car are 22 de birouri, dintre care 13 sunt in aeroporturi.

Sixt Rent a Car, cu o cota de piata de 30% in Romania, face parte din grupul New Kopel, cu activitati in domeniul leasingului operational si vanzari de vehicule noi si second hand. Pentru acest an grupul estimeaza afaceri de 30 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri