MYVAN este disponibil online drept primul site international Social-TV in limba engleza si germana, care isi propune sa satisfaca in special un grup tinta de comercianti si pasionati de autovehicule comerciale usoare.
Initiator si operator de site este divizia de afaceri a Mercedes-Benz Vans.

„Scopul nostru in ceea ce priveste MYVAN nu este numai sa cream o platforma intenationala, neutra brandului, care sa furnizeze servicii si divertisment, ci, in acelasi timp, vrem sa contribuie in fiecare zi la solutii orientate catre un transport eficient. MYVAN este potrivit comerciantilor care intra in contact cu beneficiile durabile de transport”, spune Andreas Burkhart, vicepresedinte sales and marketing Mercedes-Benz Vans.

MYVAN este focusat in principal pe crearea de continut video, galerii foto sau text. In plus, continutul generat este inclus printre alte posibilitati de comentare. Utilizatorul poate comenta despre anumite articole fie direct pe site, fie pe alte canale media sociale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri