Citroen prezinta modelul C1 restilizat

Marca franceza Citroen lanseaza in martie modelul C1 restilizat, cu vanzari de 620.000 de unitati in ultimii 6 ani.

Varianta facelift a primit lumini de zi cu LED, un sistem audio cu CD care include Connecting Box-ul marcii si o cutie de viteze electronica cu padele montate in spatele volanului. Bara fata a fost complet redesenata.

Modelul cu 3 sau 5 usi are 3,44 m lungime si poate transporta 4 adulti. Volumul portbagajului poate fi ajustat datorita banchetei spate rabatabile, de la 139 litri la peste 700 de litri.

Cu motorul in 3 cilindri pe benzina care dezvolta 68 CP si transmisia manuala are un consum mediu de carburant de 4,3 l/100km si emisii de 99 g/km de CO2. C1 cu transmisia de viteze electronica consuma 4,5 l/100km si emite 104 g/km de CO2.

Modelul beneficiaza si de jante „Notus” de aliaj de 14 inch. Noul C1 vine cu o culoare de lansare disponibila deja pentru modelele C3 si DS3: albastru Botticelli, o vopsea inclusa in catalogul 2012.

La interior, partea inferioara a bordului, consola centrala si panourile usilor se schimba din gri in negru si au aceeasi culoare ca partea de sus a bordului. Volanul imbracat in piele pentru modelele EGS a fost redesenat, in timp ce versiunile cu cutie de viteze manuala au primit un nou schimbator.

Versiunile de echipare Confort si Exclusive sunt disponibile cu o noua tapiterie Orsai Multicolore, iar modelele entry-level sunt echipate cu tapiterie Nokimat Mistral. Optiunea piele/Alcantara este disponibila in continuare.

Modelul este echipat cu ABS, airbag-uri, asistenta la franarea de urgenta, sistem de prindere Isofix, distributie electronica a fortei de franare si ESP (disponibil optional pe toate nivelurile de echipare).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri