Peugeot lanseaza in martie modelul 107 facelift

Peugeot va lansa in luna martie varianta facelift a modelului 107, pentru care a pregatit si o editie speciala “Envy”.

O versiune ”glamour”, centrata spre personalitatile cu interese in design si moda, va fi disponibila in culorile ”Plum”, respectiv ”Caldera Black”. Vor exista decoratii speciale cu motive ce evoca florile de cires pe capota, usile spate si portbagaj, precum si broderie exclusiva in nuanta ”Plum” pe covorase. Tot in spirit 100% feminin este si compartimentul-poseta.

Cu o parte frontala complet redesenata si cu dimensiuni neschimbate, 107 adopta noul design al marcii. Capota, mai curbata, contine noua identitate de marca, astfel ca nervura ce incorporeaza celebrul leu Peugeot si placuta de inmatriculare au fost repozitionate in centrul panoului inferior frontal, demonstrandu-se astfel relatia de design cu 208.

La interior, vom gasi un CD player, Bluetooth, noul volan combinat cu levierul redesenat al schimbatorului de viteze, ambele imbracate in piele, disponibile standard sau ca optiune, in functie de versiune.

Peugeot 107 are doua nivele de finisare, caroserie cu 3 sau 5 usi, o motorizare, 1.0 l 68 CP, cutie manuala cu 5 viteze sau 1.0 l, cutie automata cu 5 viteze.

Noul model coboara nivelul emisiilor de CO2 la valorile de 99 g/km pentru versiunea cu transmisie mecanica, respectiv 104 g/km pentru modelul automatic. Consumul a fost si el adus la valorile de 4,3 l, respectiv 4,5 l per 100 de km in cazul celor doua variante de transmisie.

Peugeot 107 a fost produs in peste 665.000 de unitati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri