AAA New Kopel deschide al 3-lea parc de masini rulate, in Otopeni

AAA New Kopel, unul dintre principalii dealeri de automobile rulate din Romania, a ianugurat in Otopeni cel de-al treilea centru de vanzari masini second-hand din Capitala.

AAA New Kopel, care face parte din Grupul New Kopel cu activitati in domeniul leasingului operational, rent-a-car, service auto si a importului si distributiei de automobile, opereaza deja doua centre de vanzari auto second hand, pe calea Vitan si Soseaua Bucuresti – Ploiesti.

„Prin cel de-al treilea centru AAA New Kopel consolidam pozitia companiei in sectorul vanzarilor de automobile rulate din Romania si aducem un plus pietei auto second hand fiscalizate”, a declarat Eugen Maciuca, brand manager AAA New Kopel.

Compania comercializeaza automobile second hand cu un istoric certificat, inmatriculate in Romania, si care au avut un singur proprietar anterior, compania de leasing operational Sixt New Kopel.

Prin operatiunea de trade-in disponibila la AAA New Kopel, vechea masina a clientului poate constitui avansul pentru achizitia unei masini second hand mai noua. Clientii pot in termen de 7 zile sa inlocuiasca masina.

Centrul de vanzari AAA New Kopel din Otopeni dispune de o oferta constanta de 50 – 60 de automobile, cu modele din toate clasele, incepand de la autoturisme pentru oras, precum Toyota Aygo, pana la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson.

„Avem la dispozitie un mix constant de modele, care se pliaza pe majoritatea cererilor inregistrate pana acum de la clientii nostri. Urmarim prin acest nou punct de retail sa atingem un nivel al vanzarilor de aproximativ 30 de unitati in fiecare luna” a mai spus Maciuca.

Cea mai mare parte a automobilelor din stocul AAA New Kopel au pana la trei ani, un rulaj mediu de 60.000 de kilometri si stare tehnica optima, deoarece masinile au ITP valabila cel putin un an.

AAA New Kopel, care face parte din grupul cu activitati in sectorul auto New Kopel, a intrat pe piata locala in anul 2009, in urma unui parteneriat intre New Kopel si retailerul european specializat in automobile second hand AAA Auto.

Compania a comercializat anul trecut 1.200 de autoturisme second hand, in crestere cu mai mult de 30% fata de anul anterior.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri