Americanii de Titan Machinery vor sa vanda masini agricole de 10 mil. $

Compania americana Titan Machinery vrea sa vanda in Romania in 2012, primul an de functionare pe piata locala, masini agricole de peste zece milioane de dolari, a declarat presedintele Titan Machinery, Peter Christianson (foto), scrie Mediafax.

Titan Machinery este actionarul principal, cu 70% din actiuni, al firmei Titan Machinery Romania, infiintata in decembrie 2011. Ceilalti actionari sunt doua persoane fizice - Erich Urban, cu 20% din capital, si Radu Lupu, cu 10%.

Romania este prima tara din Europa in care dealerul de utilaje deschide o reprezentanta.

Compania are doua puncte de vanzare in Romania, la Bucuresti si Timisoara, si intentioneaza sa se dezvolte si in restul tarii.

Titan Machinery, cu sediul central in West Fargo, North Dakota, a anuntat anul trecut achizitia dealerului de utilaje agricole AgroExpert, care distribuie echipamente Case IH in Bucuresti si Timisoara.

"Am ales Romania pentru ca productia si solul de aici sunt foarte asemanatoare cu cele din Dakota de Nord. Estimam vanzari de peste 10 milioane de dolari in Romania in acest an", a spus Christianson.

Titan Machinery, infiintata in anul 1980, opereaza o retea de 91 centre de servicii si vanzare de echipamente agricole si de constructii in Statele Unite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri