Indienii de la Tata Motors, la Jucu?

Consiliul Judetean (CJ) Cluj negociaza cu reprezentantii constructorului auto indian Tata Motors realizarea unei investitii in Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu, potrivit Mediafax.

"CJ Cluj este in discutii si negocieri cu reprezentantii Tata Motors pentru deschiderea unei investitii. Aceste discutii vor continua in perioada urmatoare. Reprezentantii companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informatii privind valoarea investitiei sau numarul locurilor de munca preconizate", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

In parcul Tetarom au anuntat investitii, in ultima perioada, companiile De Longhi si Bosch.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, produce automobile, camioane si autobuze.

Compania si-a manifestat inca de anul trecut interesul pentru o eventuala investitie in Cluj. Astfel, Tise declara in aprilie 2011 ca Tata Motors "tatoneaza" judetul pentru un proiect care s-ar ridica la "zeci de milioane de euro".

Tata Motors are venituri anuale de circa 20 de miliarde de dolari si face parte din grupul Tata, care include peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum si chimicale, cu activitati in peste 80 de state.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri