Fiat va scoate la licitatie pe Twitter o versiune speciala Fiat 500 America “number one”, la pretul de pornire de 1 euro, intre 1 si 15 martie.
Versiunea 500 America poate fi comandata si in Romania. Motorizarea va fi cea de 1.2 69 CP Euro 5.

TwitBid este numele licitatiei gazduite de platforma Twitter prin care orice utilizator se poate inscrie pentru a castiga “masina numarul unu” , respectiv primul autoturism Fiat 500 America din cele 500 ce urmeaza sa fie produse in cadrul seriei limitate.

Fiat 500 America este un tribut adus de Fiat Statelor Unite ale Americii in general si va fi inspirat din stilul tipic nord american: stelele si dungile (Stars&Stripes) ce apar si pe steagul american se vor regasi pe carcasa oglinzilor exterioare si pe stickere-le laterale alaturi de nuanta American Blue, de mici detalii de interior si de jantele din aliaj de 16”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri