Hyundai a dezvaluit prima imagine a concept car-ului i-oniq, ce va fi prezentat la Geneva, un hatchback electric sportiv, care doreste sa transmita cea mai recenta viziune a designerilor.

Conceputul i-oniq beneficiaza de un motor pe benzina de 1.0 litri, in trei cilindi, cuplat printr-un generator cu un motor electric litiu-ion ce dezvolta 109 CP. In modul de functionare exclusiv electric, autonomia automobilului este de 120 kilometri, iar asistat de motorul pe benzina, aceasta poate ajunge la peste 700 kilometri, avand emisii de 45 g/km.

Prin i-oniq, inginerii dezvolta conceptul “sculptura fluidica” in materie de design si ofera o expresie a noilor posibilitati, printr-un sistem de propulsie futurist.

Designul combina liniile subtile cu suprafata masiva, dezvoltand atribute premium si sportive totodata, atat la exterior, cat si la interior. Elemente de design precum plafonul panoramic sau luminile cu tehnologie LED subliniaza eficienta si tehnologia avansata a acestui automobil.

Cu o lungime de 4,4 metri, habitaclul i-oniq ofera spatiu pentru patru ocupanti. Dotarile si comenzile moderne din interfata destinata soferului reflecta tehnologia premium contemporana si viitoare. Finisajele sculptate sunt inspirate din instrumente muzicale, pentru a crea un contrast pozitiv cu spatiul sportiv rezervat conducatorului auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri