La editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, Dacia aduce mai multe noutati printre care Lodgy - noul model de familie, disponibil in versiuni cu cinci si sapte locuri, la un pret pornind de la 9.500 euro (TVA inclus), Sandero Stepway 2 sau Duster Delsey.

Dupa Logan, Sandero si Duster, Lodgy vine sa completeze gama Dacia, oferind o solutie familiilor aflate in cautarea unui vehicul in aceasta categorie.

Dacia propune un model de familie in configuratie cu cinci sau cu sapte locuri la un pret pornind de la 9.500 Euro (TVA inclus). Clientii din Romania pot comanda noul model incepand cu data de 7 martie 2012.

Lodgy ofera la partea frontala un nou calandru si flancuri inalte, care accentueaza pasajele rotilor. Dimensiunile exterioare (4,5 m lungime si 1,75 m latime) reflecta generozitatea spatiului interior, care este suficient de incapator pentru a gazdui in conditii de confort deplin pana la sapte pasageri.

Cele trei locuri de pe randul al doilea sunt echipate in serie cu sistemul Isofix, care permite atasarea scaunelor pentru copii.

Modularitatea este un atribut important al modelului Lodgy. In configuratia cu 7 locuri, in functie de nevoi, bancheta din cel de-al treilea rand poate fi inlaturata sau rabatata.

Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai incapatoare portbagaje din segmentul sau. Volumul acestuia ajunge la 2 617 dm3 in configuratia cu doua locuri, 827 dm3 in configuratia cu cinci locuri si 207 dm3 in configuratia cu sapte locuri.

Lodgy ofera la interior numeroase spatii de depozitare ce insumeaza un volum de pana la 30 de litri. Merita remarcat spatiul de depozitare foarte practic amplasat in partea superioara a plansei de bord, care ofera o capacitate de pana la 3 litri.

Motorizare

Lodgy propune o oferta de motorizari pe benzina si diesel: sunt disponibile doua motoare pe benzina: 1.6l (85 CP) si propulsorul TCe 115. Acesta este cel mai nou motor pe benzina cu injectie directa turbo din cadrul Grupului Renault. Cu o cilindree de 1.2 litri, el ofera performante excelente la nivelul consumului de carburant si al emisiilor de CO2.

Oferta diesel este reprezentata de motorul 1.5 dCi, apreciat pentru fiabilitatea si performantele sale. Versiunile dCi 90 si dCi 110 beneficiaza de semnatura Dacia eco².

Lodgy dispune de toate atributele specifice marcii Dacia, recunoscute deja de clienti si de presa de specialitate. Pentru a garanta nivelul ridicat de fiabilitate, Dacia a efectuat teste de anduranta in conditii extreme de rulaj si clima insumand 1,9 milioane de km.

Sandero Stepway

Sandero Stepway 2 evolueaza la nivelul interiorului care dispune acum de materiale noi, de 2 ambiante moderne (gri si rosu) si de un nou radio CD mp3 cu satelit de comanda pe volan, priza jack, USB, Bluetooth®. Optional este disponibil „pachetul piele”.

Sandero Stepway 2 va beneficia de un nou motor de 1.6 litri 105 CP pe Bioetanol. Acest propulsor primeste semnatura Dacia eco². Sandero Stepway 2 va putea fi comandat de clientii din Romania incepand cu luna aprilie 2012.

Seria limitata Dacia Delsey

Dacia propune o serie limitata pentru modelul Duster, intitulata Duster Delsey. Bazata pe. Toate elementele de design specifice acestei variante – jante de aluminiu si carcase ale oglinzilor retrovizoare de culoare gri inchis metalizat, ornament cromat al tevii de esapament, o noua culoare la exterior, Gris Olive, si o noua ambianta interioara - vor fi disponibile in Romania in a doua jumatate a anului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
MAE: 227 de români din Italia au revenit sâmbătă în țară
Setari Cookie-uri