LeasePlan Romania va furniza companiei E.ON Moldova Distributie 445 de autovehicule, dintre care 422 cu tractiune integrala, pentru trei ani si jumatate, valoarea contractului de leasing operational fiind de 41,43 milioane lei, fara TVA (9,54 milioane de euro), informeaza Mediafax.

Pe perioada contractului, LeasePlan va asigura mentenanta integrala a autovehiculelor (revizii, ITP, service auto, anvelope, asistenta rutiera, autovehicul de inlocuire) si va achita taxele legale (vigneta, RCA, ITP, impozite, taxa de poluare) si prima de asigurare CASCO, la care se adauga serviciile de management al flotei.

Alaturi de LeasePlan Romania, la licitatie s-au inscris doi ofertanti.

Parte a grupului olandez LeasePlan, subsidiara din Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 30,9 milioane euro, cu 21% mai mult fata de nivelul realizat in 2010. La sfarsitul anului trecut, numarul total de autovehicule aflate in administrarea LeasePlan era de 6.267 unitati, in crestere cu 30% fata de 2010.

E.ON Moldova Distributie este o subsidiara a grupului german de utilitati E.ON si asigura distributia energiei electrice judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
41 de magazine Orange din tara isi suspenda activitatea pe 15 martie