6 Martie 2006

Smart ForFour Brabus SBr

Smart a prezentat la Geneva o versiune si mai extravaganta a lui ForFour, si anume Brabus SBr. Motorul este realizat la un nivel foarte inalt, fiind extrem de puternic pentru o masina de acest tip: 225 cai putere si 250 Nm.

La fel de incitante sunt, evident, performantele sale: viteza maxima de 226 km/h, 6.4 secunde timp necesar pt a ajunge de la 0 la 100km/h. In asteptarea aflarii pretului, care cu siguranta va fi semnificativ mai mare de 25.500 € al lui ForFour Brabus "normal"(177 cp), am fi curiosi sa o vedem confruntandu-se pe pista cu masini ca noul Civic Type-R sau Focus ST, care au avantajul pretului mai scazut. Cu siguranta insa, nu vor avea finisajul exterior gri opac al lui Sbr.

La Geneva au fost de asemenea prezentate si niste versiuni speciale a lui ForTwo- Nightrun, Grandstyle si Edition Red. Ultima este o editie speciala a lui ForTwo Brabus, al carei pret ( 20.500 €- coupe, 23.200 €-cabrio +taxe) pare prea ridicat pentru o masina de oras de 75cp, chiar daca este vopsita in rosu intens si are interiorul imbracat in piele si pedale din aluminiu.






Citeste si