Dacia a lansat pe piata romaneasca seria limitata Sandero Stepway2 la un pret de pornire de 9.700 euro cu TVA.
La interior, noua versiune propune materiale noi si doua tipuri de ambiante atragatoare care se diferentiaza prin culorile dominante - gri sau rosu.

Consola centrala, conturul indicatoarelor si ornamentul volanului pot fi de nuanta „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Se vor personaliza cromatic si centurile de siguranta fata si spate, broderiile tapiteriei (alcatuita din material textil si piele ecologica), cele de pe covorase, precum si tetierele. Clientii pot opta gratuit pentru unul dintre cele doua interioare disponibile.

Optional, se poate adauga pachetul Piele, piele naturala pe partea centrala a scaunului combinata cu piele ecologica si volan imbracat in piele. Tot la interior se remarca noul radio CD cu MP3 si satelit de comanda pe volan, priza jack, USB si Bluetooth.

La exterior, paleta de culori disponibila pe Stepway2 se imbogateste cu nuanta brun cajou. Gama de motorizari se extinde si ea cu motorizara pe benzina 1.6 16 V 105 CP.

Preturile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9.700 euro cu TVA pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10.250 euro cu TVA pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP si 11.700 euro cu TVA pentru 1.5 dCI 90 CP.

Incepand din 29 martie nu se vor mai produce versiunile Stepway1.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri