Grupul german Daimler a negat informatiile aparute in presa potrivit carora ca ar fi interesat sa preia constructorul italian de motociclete Ducati, vizat de Audi, divizia premium a Volkswagen, transmite Reuters.
"Nu avem niciun interes in preluarea Ducati", a declarat un purtator de cuvant al Daimler, informeaza Mediafax.

Informatiile privind interesul Daimler pentru preluarea Ducati au aparut duminica in cotidianul italian Corriere della Sera.

Negocierile dintre Audi si Ducati sunt intr-o faza avansata, dar nu sunt singura optiune, a scris publicatia.

O sursa apropiata situatiei a declarat pentru Reuters, in martie, ca Audi este aproape de achizitia Ducati pentru circa 870 de milioane de euro.

Potrivit Corriere della Sera, negocierile dintre fondul Investindustrial, care controleaza Ducati, si Audi nu sunt exclusive, iar Daimler analizeaza o posibila tranzactie.

Conform cotidianului, Investindustrial nu vrea sa vanda intreaga participatie la Ducati, iar o intelegere cu Audi ar lasa deschisa aceasta posibilitate, in timp ce Daimler, care are deja un parteneriat de marketing cu Ducati, ar putea oferi un pret mai bun.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri