MGI Coutier investeste 5,5 mil. euro intr-o fabrica langa Timisoara

Compania franceza MGI Coutier va construi o fabrica de componente auto in localitatea Ghiroda, de langa Timisoara, aceasta urmand sa fie inaugurata la sfarsitul lunii octombrie, in urma unei investitii de peste 5,5 milioane de euro, scrie Mediafax.

Potrivit directorului de filiala MGI Coutier, Franck Clement, investitia de la Ghiroda se realizeaza pe o suprafata de 10.000 de metri patrati si se ridica la aproximativ 5,5 milioane de euro, la care se adauga dotarile.

"Este vorba despre o fabrica de componente auto, in principal pentru grupul Dacia-Renault. Componentele auto sunt din plastic, in mare parte, plus insertiile necesare. Vorbim de pedale, manere de usi sau de schimbator de viteza, tuburi de cabluri, spalatoare de parbriz si altele", a declarat Clement, la lansarea lucrarilor de constructie.

MGI Goutier are deja la Timisoara o fabrica de componente auto in care lucreaza aproximativ 300 de angajati, insa hala in care aceasta functioneaza este inchiriata de la grupul Bega Tehnomet.

Clement a spus ca se intentioneaza transferarea liniilor de productie in noua locatie care se construieste langa Timisoara si unde se vor mai crea, in plus, 50 de locuri de munca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Circulaţie intensă pe DN 1 către Valea Prahovei. Urmează A2 !
Setari Cookie-uri