Foto: Cum arata un salon auto romanesc in 2012

Importatorii de masini au refuzat sa participe la Salonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) 2012, doar dealerii a 14 marci au facut un efort si si-au expus noutatile. Nu exista niciun model Dacia la salon, desi brandul romanesc avea cu ce sa vina.

Organizarea salonului auto este una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut in Romania pana in prezent, desi are loc in corturi si nu intr-o cladire asa cum eram obisnuiti. Culoarele au fost gandite in asa fel incat sa parcurgi simplu toate standurile, asemeni strategiei adoptate de suedezii de la Ikea.

Printre cele mai interesante masini de la salon sunt Opel Ampera, conceptul Mercedes A-Class, Mercedes-Benz SL-Class Roadster, Chevrolet Camaro 432 CP, Lotus Evora si Caterham Roadsport SV.

Marcile auto prezente la prima editie SIAMB sunt Volvo, Chevrolet, Opel, Mercedes-Benz, Chevrolet, Lotus, Kia, Hyundai, Samsung, Ford, Citroen, Skoda, Seat, Isuzu si pentru prima data in Romania brandul englezesc Caterham.

Brandurile moto sunt reprezentate de Ducati, Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki si Yamaha, Wildcat 1000i H.O. Modelele Ducati expuse sunt Streetfighter, Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike si Diavel.

La salon mai putem admira cateva biciclete electrice germane, cu un pret intre 1.800 euro cu TVA si 5.000 de euro cu TVA. Pentru romanii exclusivisti, compania poate aduce la comanda si biciclete electrice de peste 70.000 de euro, care pot atinge 100 km/h.

SIAMB are loc intre 4 si 8 aprilie in Piata Constitutiei, pe o suprafata de 9.000 metri patrati.

Pe parcursul celor 5 zile sunt asteptati peste 50.000 vizitatori. SIAMB 2012 va fi deschis intre orele 10.00 si 20.00. Pretul biletului este de 15 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri