6 Aprilie 2006

Chrysler ME Four-Twelve



O super-masina Chrysler ME Four-Twelve, cu un motor V12, a aparut pe scena, stralucind. Chrysler ME Four/Twelve este cel mai avansat model Chrysler construit vreodata. Design-ul si motorizare sunt un exemplu stralucit al capacitatilor Grupului Chrysler.

"ME Four-Twelve a fost unul din secretele cel mai bine pastrate, nu doar pentru cei din afara, ci si in interiorul organizatiei noastre", a spus Trevor Creed, Senior Vice President - Chrysler Group Design. "Ideea pentru aceasta masina a venit ca o urmare spectaculoasa a modelului Dodge Tomahawk prezentat anul trecut. Marea diferenta este ca Tomahawk a fost o expunere de design. ME Four-Twelve este, insa, atat o expunere de design, cat si de motorizare."

"ME Four-Twelve adauga o noua aura de performanta marcii Chrysler", a spus Creed. "Este ascutit in forma aerodinamica, imbinand echilibrul si puterea. Emana putere, performanta si prestigiu. ME Four-Twelve este propria interpretare a Chrysler in ceea ce priveste arhitectura super-masinii clasice cu motor mediu."



Citeste si