Ministerul Transporturilor a publicat luna aceasta imagini filmate din avion cu autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti care ne arata stadiul lucrarilor.
Cele doua tronsoane ale autostrazii A3, Bucuresti - Moara Vlasiei (19,5 km) si Moara Vlasiei - Ploiesti (42,5 km), ar trebui sa fie finalizate in mai-iunie 2012.

Pentru tronsonul Bucuresti - Moara Vlasiei lucrarile au inceput in 2008, iar valoarea proiectului ajunge la 200 de milioane de euro.

Lucrarile la tronsonul Moara Vlasiei – Ploiesti au demarat in 2007, proiectul fiind estimat la 240 de milioane de euro.

Sectiunea Bucuresti-Ploiesti face parte din autostrada A3 care va avea 565 km, Bucuresti-Bors, ce poate fi impartita in doua tronsoane Bucuresti-Brasov si Brasov-Bors. Tronsonul Brasov-Bors se mai numeste si Autostrada Transilvania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri