Seful Opel Romania, Constantin Avromescu, numit in noiembrie 2009 pe aceasta functie, cand GM a creat doua entitati independete in Europa, a fost promovat incepand din aprilie in echipa centrala de la Russelsheim, Germania.

Avromescu a ocupat de la 1 ianuarie 2009 si pana in noiembrie 2009 functia de sales, marketing & aftersales director pentru Romania al General Motors.

In General Motors, Constantin Avromescu a lucrat mai bine de zece ani in functii importante in marketing si vanzari.

“Dupa 7 ani alaturi de Opel in Romania si 10 ani de apartenenta la familia Opel si General Motors, compania mi-a oferit o noua pozitie, in echipa centrala de la Russelsheim. Increderea acordata prin acesta propunere ma onoreaza, insa decizia de a lasa echipa din Romania si reteaua pe care am construit-o, ca si realizarile noastre comune, nu a fost una usoara”, a fost mesajul lui Constantin Avromescu pentru colaboratorii sai.

Interimatul pana la nominalizarea noului director pentru Romania va fi asigurat de catre Florin Ciobanu, marketing manager.

La Russelsheim, Avromescu va fi marketing operations manager pentru tarile din Europa de Est, tarile baltice si nordice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri