Motorpark Romania va incepe in iunie constructia unui circuit de viteza langa Bucuresti, o investitie estimata la peste 7 milioane de euro.
Circuitul de 4,1 km cu o linie dreapta de 0,7 km si o latime de 12 metri va fi gata la sfarsitul acestui an, iar intregul complex va fi gata peste 2 ani.

Complexul va avea centru medical, boxe la standarde de Formula1, restaurant, benzinarie, service si scoala de pilotaj.

“Pista este echilibrata, avand 8 viraje de stanga si 8 de dreapta, si a fost proiectata in asa fel incat sa poata fi parcursa in ambele sensuri. Pista se intinde pe o suprafata de 58 hectare, suprafata construita fiind de aproximativ 10 hectare cu tot cu drumuri adiacente, paddock, si anexe”, spun reprezentantii Motorpark Romania.

Circuitul va fi amplasat in vecinatatea comunei Adancata, la mai putin de 40 km de Bucuresti, pe DN Urziceni – Ploiesti.

Dunlop Romanian Superbike a semnat deja un contract pentru urmatorii 3 ani cu Motorpark Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri