Producatorii britanici de masini lux Bentley si Aston Martin au dezvaluit recent publicului doua modele noi. Noul Bentley, denumit GT Speed coupe, are un motor V12 de 6 litri si 616 cai putere si poate atinge 330 de Km/h. Masina poate accelera de la 0 la 100 de km/h in patru secunde, potrivit CNN.

Noul model accelereaza mai repede si are o viteza mai mare decat Bentley Continental GT Supersort, fapt care se datoreaza noii transmisii automate in 8 trepte, precum si a modificarilor aduse directiei asistate si suspensiei, care a fost coborata pentru a imbunatati manevrabilitatea in viraje. Pretul lui Bentley GT Speed coupe porneste de la 215.000 dolari.

Pe partea cealalta Aston Martin a lansat noul sau varf de gama, modelul Vanquish. Acesta este dotat tot cu un V12 de 6 litri si 565 de cai putere. Vanquish atinge suta in patru secunde, la fel ca si Bentley GT Speed coupe, si are o viteza maxima de 294 de km/h. Pretul ei porneste de la 280.000 de dolari si va fi comercializata la incetul anului 2013.

Vechiul model Aston Martin Vanquish a fost scos din productie in 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Un miliardar vrea sa investeasca milioane de lire in Aston Martin
Setari Cookie-uri