Directorul de operatiuni al Ford Romania preia conducerea companiei

Directorul de operatiuni al Ford Romania, Zoltan Brassai, va prelua conducerea companiei dupa ce actualul director general, Henrik Nenzen, in varsta de 66 de ani, se va retrage din activitate la finele lunii iunie, se arata intr-un cumunicat transmis de companie.

"M-am bucurat foarte mult de anii multi in care am lucrat pentru Ford si in special am apreciat aceste ultime 18 luni petrecute aici in Romania. Avand in vedere ca Compania Nationala de Vanzari Ford Romania este pusa pe picioare, iar la Craiova incepe productia de motoare de volum si vehicule, simt ca acum este timpul potrivit sa predau fraiele ca director general", a spus Henrik Nenzen, informeaza Mediafax.

Nenzen este urmat in functia de director general al Ford Romania de Zoltan Brassai, in prezent director de operatiuni al companiei, care va prelua postul incepand cu 1 iulie.

Brassai a detinut mai multe functii la Ford, inclusiv brand manager Ford Europa pentru vehicule din clasele C si D, in Koln, precum si de director operatiuni pentru piete europene emergente, in Budapesta.

Ford produce la Craiova modelul Ford B-Max, care poate fi comandat in Romania din luna martie, la preturi care pornesc de la 13.400 de euro. Comenzile vor fi onorate incepand cu data de 15 septembrie.

De asemenea, grupul american produce la Craiova motorulEco Boost, de 1 litru.

Ford estimeaza ca va produce in acest an la Craiova 60.000 de masini B-Max, iar anul viitor 105.000 de unitati, modelul fiind destinat in principal pietelor externe.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri