Mercedes-Benz a produs la uzina Vitoria din Spania masina cu numarul 750.000, un model negru obsidian Mercedes-Benz Viano Avantgarde V6, creat pentru un client din Belgia.
Seria actuala de vehicule comerciale Viano si Vito este fabricata la Vitoria din anul 2003. Cele doua modele comerciale Viano si Vito au fost reinnoite in 2010.

Fabrica Vitoria a inceput sa produca in 2010 prima serie de vehicule electrice Mercedes-Benz Vito E-CELL. Peste 500 de Vito E-CELL au fost pana in prezent produse si livrate clientilor europeni.

Divizia Mercedes-Benz Vans si-a extins portofoliul de modele in martie 2012, lansand varianta Vito E-CELL crewbus. Noul vehicul electric ofera confort pentru sapte pasageri si are o arie de acoperire de 130 de kilometri.

Actuala generatie a modelelor Vito si Viano este cea mai bine vanduta serie din istoria fabricii Vitoria. Anul trecut, Mercedes-Benz a comercializat 98.000 de unitati pe plan global.

Fabrica Vitoria, situata in centrul regiunii basce din nord-vestul Spaniei, a fost construita la inceputul anilor 1950. Aproximativ 3.200 de persoane sunt angajate in fabrica ce include un complex de 600.000 de metri patrati si o arie de productie de 370.000 de metri patrati.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F