AutoItalia lanseaza propriul serviciu de asistenta rutiera

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, lanseaza in parteneriat cu Europ Assistance propriul serviciu de asistenta rutiera.

AutoItalia Assistance ofera asistenta rutiera atat pentru Romania cat si pentru intreaga Europa. Serviciul costa 12 euro fara TVA pe an pentru asistenta in caz de avarie, tractare, recuperare Off Road, asistenta prin telefon, depozitare / parcare.

Pachetul Aditional de 38 euro fara TVA pe an cuprinde, suplimentar fata de pachetul standard posibilitatea continuarii calatoriei, cazare la cel mai apropiat hotel de 3 stele, inlocuirea temporara a vehiculului, procurarea pieselor de schimb, monitorizarea reparatiilor si livrarea pieselor (in situatia in care masina trebuie reparata la un service din afara Romaniei).

Pachetul Aditional este oferit gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani contra cost.

Serviciul (Pachetul Aditional) se ofera gratuit, retroactiv modelelor vandute incepand cu 1 Mai 2012. Clientii care detin deja o masina comercializata de Grupul AutoItalia pot beneficia de acest serviciu achizitionand serviciul contra cost.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri