Citroen prezinta la Salonul Auto de la Paris versiunea cabrio a modelului DS3, lansat in urma cu doi ani.
DS3 Cabrio, produs la uzina Poissy din Franta, va fi lansat la inceputul lui 2013.

Modelul DS3 a fost vandut de la lansare in aproape 180.000 de unitati vandute. Intreaga gama DS a inregistrat vanzari de peste 240.000 de unitati.

Contribuind la efortul de personalizare, sunt disponibile trei variante de soft top: negru, albastru Infini si DS Monogramme. Plafonul are nevoie de 16 secunde pentru a se inchide complet, la viteze de pana la 120 km/h.

DS3 Cabrio vine cu o gama larga de personalizari, plafonul „plutitor”, aripa de rechin care revigoreaza talia masinii, prizele laterale care subliniaza luminile de zi cu LED si care sculpteaza „fata” masinii.

Plafonul de panza devine o noua sursa de personalizare cu o gama de culori originale si teme care aduc un plus personalitatii unice a masinii. Noul model dispune in plus de stopuri 3D cu LED si un maner finisat in crom care pune in valoare partea de sus a portbagajului.

Proprietarii modelului DS3 Cabrio pot personaliza plafonul, caroseria, oglinzile retrovizoare si rotile. DS3 este disponibil intr-o gama de 10 teme de plafon: Urban Tribe, Onde, Perle, Zèbre, Map, Plane, Co Design, Flavio, Flower si Graphic Art.

DS3 Cabrio prezinta o semnatura luminoasa in trei dimensiuni bazata pe noua tehnologie 3D LED. Design-ul stopurilor este inspirat de cel al conceptelor Revolte si Survolte.

Partea centrala a farului este formata dintr-un dreptunghi compus din 31 de LED-uri si un ansamblu de oglinzi care reproduce la infinit lumina. Unitatea 3D se lumineaza noaptea, cand farurile sunt aprinse si ziua cand soferul franeaza. O lama superioara compusa din 15 LED-uri subliniaza modulul 3D si are rol de lanterna, far lateral si stop.

Farul 3D dispune de un logo DS cromat inramat intr-un cadru de culoare neagra.

In timp ce majoritatea decapotabilelor cantaresc cu 100 kg mai mult decat modelul sursa, DS3 Cabrio este cu doar 25 kg mai greu decat modelul hatchback.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri