Prototipul Porsche 918 Spyder a stabilit un nou record la Nurburgring

Porsche stabileste un nou record pe pista de la Nurburgring-Nordschleife, cu prototipul Porsche 918 Spyder care a reusit sa scoata un timp de 7:14 minute pe circuitul de 20,6 kilometri.

Echipa de testare din Weissach a avut posibilitatea de a efectua un singur tur de pista, cu pornire de pe loc.

Hibridul super sport cu peste 795 de cai putere a fost echipat cu anvelope de serie de la partenerul Porsche, Michelin, fiind dotat suplimentar cu pachetul ”Weissach”, care aduce niste imbunatatiri menite sa sporeasca performanta la rulare.

Modelul ar trebui sa intre in productie peste un an.

Timpul obtinut de Porsche 918 Spyder este unul dintre cele mai bune inregistrate vreodata pentru automobile destinate circulatiei publice dotate cu anvelope standard.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri