Ford Europa va prezenta la Salonul Auto de la Paris SUV-ul EcoSport, care va fi produs pe aceeasi platforma cu B-Max, putand fi al doilea model construit la Craiova.
Ford EcoSport va ajunge pe piata europeana peste un an si jumatate si va fi echipat cu motorul pe benzina de 1 litru EcoBoost.

Modelul a fost lansat pe piata din America de Sud luna aceasta, fiind deja la vanzare in Brazilia.

Ford EcoSport va fi echipat cu sistemul de conectivitate Ford SYNC, care foloseste comanda vocala pentru a raspunde la telefon sau selecta muzica din dispozitivul conectat prin Bluetooth sau USB.

Noul SUV Ford va dispune si de tehnologiile de asistenta Electronic Stability Program, Hill Launch Assist, anti-lock brake system.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri