Afla pretul SUV-ului Opel Mokka in Romania

SUV-ul Opel Mokka este disponibil in Romania la un pret de pornire de 16.790 euro cu TVA pentru varianta de 1,6 litri benzina 115 CP cu Start/Stop.

In intreaga Europa s-au primit peste 40.000 de comenzi. Cererea a fost deosebit de mare in Germania, Marea Britanie, Italia si Rusia. Modelul Mokka a putut fi comandat din luna iunie.

Motorizarile noului SUV sunt 1,6 litri ecoFLEX 115 cp, 1,4 l turbo 140 cp si 1.7 CDTI 130 cp. Motorul de 1,4 litri accelereaza de la 0 la 100 km/h in 9,9 secunde, iar cel de 1,7 litri in 10,5 secunde.

In standard modelul dispune de Controlul Electronic al Stabilitatii (ESC), Controlul Tractiunii (TC), precum si sistemele Hill Start Assist (HSA) si Hill Descent Control (HDC).

In afara de tractiunea fata (FWD), Mokka poate fi echipat cu tractiune integrala (AWD). Tehnologia optionala AWD recunoaste in mod automat momentul cand este nevoie de tractiune pe toate cele patru roti si se asigura ca acesta este prevazut la un nivel maxim atunci cand este necesar. Modelul are o lungime de 4,28 metri.

In prima jumatate a anului 2013 isi vor face intrarea pe piata modelul urban Adam si un nou model decapotabil.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Directiva care afectează transportatorii de marfă, adoptată de PE
Setari Cookie-uri