Joao Falcao Neves este noul director general al Chevrolet Europa Centrala si de Est incepand cu 1 noiembrie. Acesta il inlocuieste pe Andy Higgins, care isi va continua cariera in cadrul GM ca director general al Chevrolet Marea Britanie.

Joao Falcao Neves, 49 de ani, a inceput sa lucreze pentru General Motors (Portugalia) in anul 1990. Este licentiat in inginerie mecanica si detine o diploma de MBA in marketing.

In timpul activitatii sale in productie, Joao a condus cateva proiecte multifunctionale, cum ar fi restructurarea procesului de aprovizionare a uzinei, proiectarea, constructia si coordonarea primelor centre de depozitare centralizata a autovehiculelor GM, avand mai multe functii in cadrul departamentului de gestionare a aprovizionarii si achizitii.

In 2006, Joao a fost numit directorul departamentului vanzari Opel Portugalia, fiind apoi promovat, in 2007, in functia de director general al Chevrolet Portugalia.

Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Marca a fost infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet. In Europa, marca a fost relansata in 2005.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Mariana Ioniță a fost numită director general al CNAIR
Setari Cookie-uri