Mercedes-Benz Romania, importatorul marcii germane pe plan local, efectueaza in noiembrie teste de lumini gratuite pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz.

In perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oara in Romania, Mercedes-Benz ofera gratuit un program de verificare si reglare a luminilor exterioare. Actiunea va avea loc in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara si se adreseaza tuturor proprietarilor de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz a lansat pentru prima data programul de testare a luminilor la nivel global in anii 50.

In 1966, Mercedes-Benz a creat un centru de studiu al accidentelor, determinand cele mai frecvente cauze si posibile situatii critice ce apar in traficul rutier. In prezent, centrul destinat automobilelor cerceteaza aproximativ 100 de accidente pe an, iar departamentul de vehicule comerciale in jur de 30 de accidente majore. In 1979, Mercedes-Benz a fost primul producator auto care a realizat un centru de teste cu accidente provocate.

Mercedes-Benz a dezvoltat aplicatii noi, precum Cam-Touch-Pad HMI, un display intuitiv al meniului de navigare, Traffic Jam Assist, care poate analiza masina din fata si care poate actiona volanul fara interventia soferului, Magic Body Control, care studiaza indicii drumului si ajusteaza suspensiile potrivit calitatii soselei, sau Personal Assistant 'Gloria', sistemul ce preia comenzile vocale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Renault anunţă blocarea creșterii de producție în România
Setari Cookie-uri