Sapte drumuri nationale sunt inchise din cauza viscolului

Sapte drumuri nationale sunt inchise, marti dupa-amiaza, in judetele Vaslui, Botosani si Galati, din cauza viscolului, circulatia fiind reluata, in schimb, pe doua tronsoane din Vrancea si Vaslui, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax.

Astfel, la aceasta ora, sunt inchise DN 24B (E 581) Husi - Albita (judetul Vaslui), DN 11A Podu Turcului (Bacau) - Barlad (Vaslui), DN 2F Dragomiresti - Blesca (Vaslui), DN 24C Radauti-Prut - Manoleasa (Botosani), DN 26 Murgeni - Ganesti (Vaslui), DN 29 Botosani - Manoleasa (Botosani) si DN 24D Cuca - Balabanesti (Galati), potrivit sursei citate.

Infotrafic precizeaza totodata ca a fost reluata circulatia pe DN 2N Bogza - Dumbraveni (Vrancea) si DN 24B (E581) Crasna - Husi (Vaslui), care erau inchise tot din cauza zapezii.

Politistii de la Rutiera mai spun ca ramane restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 28 Iasi - Raducaneni si DN 28A Targu Frumos - Pascani, in judetul Iasi, si cu masa mai mare de 3,5 tone pe DN 24 Vaslui - limita cu judetul Iasi.

Avertizarea nowcasting cod galben de vant puternic a fost prelungita marti, pana la ora 18.00, in judetele Iasi, Vaslui, Galati, Bacau, Vrancea si Neamt.

Avertizarea nowcasting emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila intre orele 14.15 si 18.00, in judetele Iasi, Vaslui si Galati, mai ales pe Valea Siretului, precum si in Bacau, Vrancea si sud-estul judetului Neamt, inclusiv in municipiul Roman si zona limitrofa.

In aceste judete, vantul va atinge la rafala viteze de 55-60 de kilometri pe ora si izolat chiar 75 de kilometri pe ora, spulberand sau viscolind zapada.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri