Opel prezinta la Geneva trei modele noi, conceptul crossover Adam Rocks, decapotabila Cascada si Adam Cup.
Opel Adam ofera 61.000 de variatii exterioare si aproape 82.000 de interior, precum si un sistem infotainment IntelliLink.

Adam Rocks este un mini-crossover urban cu o caroserie monocorp cu trei usi, 3.70 metri lungime, proportii musculare, design agresiv si posibilitatea de deschidere. Modelul vine cu un acoperis textil decapotabil. Panza acopera toata lungimea si latimea acoperisului, pana la stalpii C.

Opel Cascada vine cu un acoperis din material textil care poate fi actionat in 17 secunde, la viteze de pana la 50 km/h. La lansarea modelului, acoperisul din material textil va fi disponibil in trei culori. Acestea pot fi asortate cu zece vopsele diferite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri