Corvette Stingray coupe va fi lansat pe piata in cel de-al treilea trimestru. Corvette Stingray coupe este un hatchback cu doua usi si panoul acoperisului demontabil. Panourile caroseriei sunt din materiale compozite si fibra de carbon.

"La inceput, fiecare versiune Corvette este proiectata ca un autovehicul deschis", a declarat Tadge Juechter, inginer sef Corvette.

Modelul Corvette Stingray decapotabil va asigura acelasi echilibru intre tehnologie, design si performante ca si versiunea coupe, lansata la inceputul lunii ianuarie la Detroit.

Citeste si:

Noul Corvette Stingray va fi produs la uzina de asamblare GM din Bowling Green, Kentucky, ce a beneficiat de imbunatatiri in valoare de 131 milioane de dolari, inclusiv o investitie de aproximativ 52 de milioane de dolari, ce permite producerea in premiera a cadrului din aluminiu la nivel intern.

Fondata in 1911 in Detroit, Chevrolet este una dintre cele mai mari marci de autovehicule din lume, cu activitati comerciale in peste 140 de tari si cu vanzari de peste 4 milioane de autovehicule si camioane pe an.