Dupa ce lansarea sa a fost asteptata cu sufletul la gura de intreaga lume auto, urmasul lui 206 vine si in Romania pentru a continua succesul predecesorului sau
Cel mai tanar leu vine in Romania. Este vorba, evident, de ultimul model lansat de Peugeot, 207, care din 1 iunie va intra pe piata din tara noastra.

Modelul francez va fi disponibil atat in versiunea cu trei usi cat si in cea cu cinci usi, variantele SportsWagon si Coupe-Cabrio urmand sa fie incluse in oferta la finalul anului. Din punctul de vedere al motorizarilor, 207 va dispune de patru propulsoare pe benzina si de trei diesel. Primele sunt 1.4/75 CP, 1.4/90 CP, 1.6/110 CP si 1.6/143 CP, cel de-al doilea grup fiind format din dieselurile de 1.4/70 CP, 1.6/90 CP si 1.6/110 CP. In plus, pe langa acestea, colaborarea dintre PSA si BMW va scoate la iveala mai tarziu noi propulsoare pentru nou-venitul in gama.

Peugeot 207 s-a comportat excelent la testele de siguranta organizate de EuroNCAP, punctajul sau reprezentand un record in clasa. Asa cum era normal, noul model nu il va inlocui pe blockbuster-ul 206, ci va rula inca doi ani in paralel cu acesta.

In Romania, pretul de pornire al lui 207 este de 10.452 euro CIP (12.562 DDP)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri