Opel primeste comenzi pentru cel mai mic model din gama, Adam, care urmeaza sa ajunga in showroom-uri la un pret de 12.200 euro cu TVA.
Puterile dezvoltate de propulsoarele pe benzina sunt 70, 85 sau 100 CP, disponibile cu o cutie de viteze cu 5 trepte si, optional, cu sistemul Start/Stop.

Varianta de baza a Opel ADAM GLAM porneste de la un pret de lista de 12.700 euro cu TVA, in timp ce pretul SLAM este cu 12.940 euro cu TVA.
Adam este singura masina din clasa sa proiectata, dezvoltata si produsa in Germania.

Combinatia de culori “Red’n Roll” si “I’ll be black” este castigatoare in cazul primului Adam configurat si comandat de un client roman. Dintre cele 61.000 de combinatii exterioare, primul client roman a optat pentru caroserie rosie si plafon negru. Cheia in culoarea caroseriei este un element standard Adam, indiferent de nivelul de echipare.

La interior, atmosfera a ramas eleganta, in principal datorita combinatiei de tapiterie piele si textil. Niciun alt ADAM nu are sanse sa arate identic, intrucat dincolo de posibilitatile extene, alte 82.000 de variatii sunt posibile doar la interior.

Dotarile disponibile: pachet Iarna (scaune fata incalzite, volan incalzit) - 282 Euro plus TVA, controlul automat al farurilor, oglinda retrovizoare electrocromata, senzor de ploaie – pachet disponibil la 117 euro plus TVA, Pachet Iluminare (lumini de zi LED, stopuri spate cu LED) – 81 euro plus TVA. Sistemul multimedia IntelliLink, 242 euro plus TVA, face din ADAM cel mai bine conectat "mini car".

Varianta de baza Opel ADAM JAM include dotari precum volan imbracat in piele, comenzi sistem audio pe volan, cadrane bord sport cu inele cromate mate, aer conditionat, computer de bord, airbag-uri frontale sofer si pasager, laterale si cortina, lampi ceata spate, faruri halogen, scaune fata reglabile pe inaltime, coloana de directie reglabila biaxial.

Tot in varianta standard, modelul este dotat cu elemente precum jante din aliaj, oglinzi exterioare in culoarea caroseriei, reglabile electric sau ornamente praguri "Opel". Propunerile pentru ADAM GLAM si ADAM SLAM aduc in plus numeroase alte functii inca din variantele de baza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri