Porsche aduce in gama in iulie un model de 180.000 euro

Porsche Panamera facelift va fi lansat pe piata romaneasca in iulie, la preturi incepand de la 90.877 euro pentru Panamera Diesel si 92.389 euro pentru Panamera, cu TVA inclus. Cel mai scump model, Panamera Turbo Executive, ajunge la 180.000 euro.

Panamera 4 costa 98.065 euro, Panamera S 112.313 euro si Panamera 4S 118.148 euro.

Panamera S E-Hybrid costa 121.390 euro, si este urmata de Panamera GTS la 133.563 euro si Panamera 4S Executive la 145.448 euro. Modelele de top sunt Panamera Turbo la 159.826 euros si Panamera Turbo Executive la 178.555 euro.

La inceputul anului viitor, noul motor cu 300 CP (220 kW) va inlocui motorul diesel actual, asigurand mai multe functii de eficienta specifice sistemelor diesel. In 2014 vor sosi, de asemenea, pe piata noile modele Porsche Panamera Turbo S si Panamera Turbo S Executive. Acestea reprezinta cele mai sportive si exclusiviste modele din gama.

Pentru versiunea restilizata a modelului Gran Turismo, Porsche introduce primul model hibrid alimentat electric din gama automobilelor de lux. Alaturi de modelul Panamera S E-Hybrid, care are o putere totala de 416 CP, isi fac debutul alte doua versiuni de lux, cu un ampatament extins si un motor complet nou, V6 de trei litri, cu alimentare biturbo, pentru modelele Panamera S si Panamera 4S.

Gama Panamera a fost extinsa, cuprinzand acum zece modele definite de sportivitate si confort. Evolutia tehnologica a facut posibila o economie de combustibil de 56%, in timp ce confortul operarii masinii si al experientei condusului a fost imbunatatit.

Noua generatie Gran Turismo se prezinta in premiera mondiala in cadrul evenimentului Auto China, care va incepe pe 21 aprilie, la Shanghai.

Modelele Panamera sunt imbunatatite suplimentar cu noile dotari standard, precum farurile bi-xenon, volanul multifunctional si usa automata a portbagajului. In plus, este disponibila o gama extinsa de sisteme de asistenta pentru mai mult confort si siguranta. Sistemul de control optimizat intervine in procesul de franare in situatii periculoase. Sistemul de detectare a semnelor de circulatie din trafic si de avertizare in cazul de parasire a benzii confera un confort suplimentar in calatoriile lungi pe autostrada.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri