10 Mai 2013

O companie germana vine la Brasov sa produca sisteme software in auto



Compania germane Elektrobit (EB), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software integrate pentru industria de automobile, intra pe piata din Romania si isi deschide un sediu la Brasov.

Potrivit Elektrobit Automotive Romania, “producatorii internationali de masini sunt prezenti in regiune, iar fabricile din Polonia, Ungaria, Romania si Slovenia sunt jucatori foarte importanti. Industria auto priveste Romania ca pe o zona valoroasa pentru servicii in inginerie”.

Prin deschiderea sediului din Brasov, Elektrobit isi extinde afacerea in Europa de Est, creand peste 100 de locuri de munca, pentru inginerii din regiune, in domeniul dezvoltarii de software.

Noul sediu va permite companiei Elektrobit sa-si intareasca relatiile cu partenerii si sa raspunda la cererile actuale din industria globala (din Europa de Est si din intreaga lume) cu ajutorul resurselor umane din zona.

Elektrobit ofera servicii si consultanta pentru industria de automobile, furnizand solutii software, sisteme de navigatie, sisteme de asistenta sofer.



Citeste si