Noul Logan MCV costa de la 7.790 euro cu TVA pentru motorul de 1,2 litri benzina 75 CP.
Sunt disponibile trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance si Lauréate – si patru tipuri de motorizari, dintre care doua agregate pe benzina (de 75 CP si 90CP) si doua propulsoare diesel (de 75 CP si 90 CP). In plus, va fi disponibila si o versiune cu alimentare GPL.

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, Noul Logan MCV este un break spatios cu o capacitate de 573 de litri.

Noul Logan MCV dispune de sistem multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker si Lodgy), limitator si regulator de viteza sau asistenta la parcarea cu spatele.

Noul Logan MCV va putea fi achizitionat in Romania incepand de la pretul de 7 790 de euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipata cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizata, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costa 12 300 de euro, cu TVA inclus.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri