Skoda va aduce in showroom-urile din Romania incepand cu 15 iulie facelift-ul modelului Superb, la un pret de 19.538 euro cu TVA pentru versiunea 1.4 TSI de 125 CP.
Noua Skoda Superb dispune de un design complet nou pentru partea frontala si cea posterioara. Exteriorul modelului Superb este disponibil acum si in doua noi culori metalizate: Gri Metal si Alb Moon, precum si jante noi din aliaj cu dimensiuni intre 16 si 18 inch.

La interior, Superb dispune de volane cu trei si patru spite, intr-un total de noua variatii posibile. In plus, exista noua materiale textile si modele pentru tapiteria scaunelor si noi designuri. In cazul versiunii de dotari superioare, Superb L&K, este disponibila o noua combinatie de culori maro-ivory.

Motoarele disponibile ofera o reducere cu peste 19 procente a consumului in comparatie cu cele precedente. La aceasta contribuie si tehnologia cu sistem start–stop si de recuperare a energiei cinetice, care va fi o dotare standard in tarile UE, la toate versiunile Superb cu propulsoare diesel si cu motorul pe benzina de intrare in gama, 1.4 TSI/92 kW.

Pentru versiunea 4x4, motorul diesel 2.0 TDI/103 kW este cuplat acum la o transmisie manuala.

Propulsorul diesel mai puternic, pentru versiunea cu tractiune integrala, 2.0 TDI/125 kW este cuplat acum la o transmisie DSG cu dublu ambreiaj si sase trepte de viteza.

Volumul pentru bagaje oferit de Superb este 595 de litri pentru versiunea limuzina, iar 633 de litri pentru cea combi. Cu bancheta rabatata, volumul portbagajelor creste la 1.700 si, respectiv, 1.865 de litri.

Printre dotari sunt o trapa actionata electric, cu celule fotovoltaice integrate la versiunea limuzina, trapa panoramica, actionata electric pentru combi, sistemul automat de acces si pornire, KESSY, aer conditionat si patru sisteme audio si de navigatie moderne, sistem de navigatie, Columbus, cu ecran tactil color de 6,5” si hard disc integrat de 30GB.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri